[ Start ] [ Om Festen ] [ 5-Kampen ] [ Bilder ] [ Gästbok ] [ Musiklänkar ] [ Kontakt ]


Om festen

2002

Fluzel Productions Presenterar

Heavy Metal Madness
Part I
eller
Halvt Decade of Crazy Lekings

 

Det hela började med att 2 grabbar som heter Freddan och Diezel ville fixa en hårdrocksfest. Ett litet luftbolag bildades vid namn FLUZEL PRODUCTIONS (Freddan & Diezel sammansatt... Öhhh!!) Eftersom Freddan fyllde 30 detta år så tänkte dom att dom skulle kombinera kalaset med det efterlängtade metalpartyt. Dom rafsade ihop ca 120 inbjudningar och skickade ut dessa. På menyn stod det fläskfilé och potatisgratäng. Uppslutningen detta premiärår var enormt, vilket visserligen kan bero på att det var en 30 års fest också. Men drygt 90 personer kom att skaka sina skallar långt in på småtimmarna. Den omtalade musikdosan innehöll detta år endast 3.500 låtar, men det räckte för att den sista skaran rockers skulle lämna stället vid 06.30 morgonen efter kick-off.

2003

Fluzel Productions Presenterar

Heavy Metal Madness
PART TOO

Detta år var det så dags för en renodlad hårdrocksfest. Lite drygt 135 st inbjudningar skeppades ut via nätet och för hand. Eftersom detta var ett år som alla skulle gifta sig eller ha släktträff så slogs inte fjolårets antal partyanimals. Men vi tycker att det var en lyckad tillställning med det 70 tal metallare som dök upp. Detta år hade vi även fixat en storbildsprojektor som man kunde se alla aktuella artister + musikvideos. Någon mat hade vi inte detta år, men vi hade grillar som stod och glödde så att man kunde plocka med sig precis vad man själv kände för att grilla. Givetvis så bjöds det som vanligt på en attackrackabajsare (bål). Årets musikdosa hade ca 10.500 låtar och 160 musikvideos. Dom sista huvudskakarna kammade bort luggen från pannorna vid 05.30 morgonen därpå för att bege sig hem till den efterlängtade resårmadrassen...


 

2004

Fluzel Productions Presenterar

Heavy Metal Madness
PART III
eller
"Tid For The Iron Dörr To Öpen"

Redan strax efter 15 tiden dök dom första rockarna upp. Skickade detta år ut ca 146 inbjudningar och det tjorvade väl som vanligt till det med krockar med olika festivaler å sånt som folk skulle på, men man kan ju aldrig passa in det för alla. Återigen så hade vi käk från Droskan å det va kanongott som vanligt. Ca 60 pers bangade i takt till musiken i boxen som nu växt till ca 12.500 låtar. Attackrackabajsaren rensades ut fortare än kvickt, å folket började liva till ordentligt så festen kom igång på allvar där vid 18-19 tiden. Freddan & Diezel är stolta över en mycket trevlig och återigen stökfri eftermiddag/kväll/natt/morron med alla våra partypolare... Dom sista röjarna tror jag börjar bli till åren nu för det var folktomt ungefär vid 05.00 tiden. Så den ena halvan av Fluzel (Freddan) gick omkring ensam å lyssnade på musik, plockade skräp å drack bira till ca 08.00 på morgonen. Men vi säger väl mött nästa år. Å glöm inte... ROCK ON!!

2005

Fluzel Productions Presenterar

Heavy Metal Madness
PART IV
eller
Monas 30 år av Metal + 10 år av Madness

Åter igen så blev det en kombinerad fest. Mona fyllde 30 år och Fredde & Mona firade Tennbröllop (10 år som gifta) Eftersom festen vart senarelagd så vart det givetvis en massa strul med resor, barnafödande m.m. Så det kom tyvärr bara strax under 60 pers detta år. Men allt flöt på fint och kvällen och alla tävlingarna genomfördes utan problem. Det fanns tom kvar Attackrackabajsare när vi började plocka bort saker vid 05.00 på morgonen. Återigen så märker vi att åldern börjar ta ut sin rätt. För kl. 06.00 så var det bara Fredde, Mona & Herman kvar på festen. Alla hamnade nog lyckligt i sina sängar utom Fredde som tryggt sov igenom morgonen i Chryslern. Givetvis med stereon poppandes hårdrock ända fram till lunchtid ungefär.... Ses nog snart igen alla Rockers... Tjaba!!

2006

Fluzel Productions Presenterar

Heavy Metal Madness
Part V
eller
Halvt Decade of Crazy Lekings

 5:e året vi fixar detta kalas. Detta år vart festen ännu senare, men det gick bra ändå. Trots krockar med stugfester och det ständiga problemet med barnafödande under sommarhalvåret så blev vi lite över 50 pers ändå. Allt gick kanon och trots att det var något mindre folk än förra året så fick Freddan blanda i ordning ännu en laddning. Några verkade ha börjat alldeles för tidigt och somnade in redan vid 2 tiden, men vi va ett härligt gäng som höll igång till ca 4-5 på morgonen. Dom sista lämnade Freddan ensam till städning kl. 06.30 på söndag morgon. Fluzel Productions bestämde på stående fot att festen skulle köras även nästa år... Så C Ya Rockers ut där...!!

2007

Fluzel Productions Presenterar

Heavy Metal Madness

Part VI
eller

The Fajnall Kapitel

 

 Den 6:e och sista festen blev som vanligt kanon. Och en uppslutning som vi inte alls hade väntat oss. Det var strax över 50 st anmälda, men i slutändan så var vi nästan närmare 70 personer som anslöt för party. Det vart några härliga vurpor under metalspelen, men ingen kom till skada. Återigen så verkade folk bli lite gamla eftersom det började sina på folk vid 2-3 tiden. Men det var tur att Freddan hade bjudit Juslin & Lina som inte bara partajade kvar med Freddan dom hjälpte även till att städa. Dom sista lämnade festen vid 09.30 på söndagmorgon och Freddan sin vana trogen partajade vidare tills det var dags att lämna igen nyckeln kl 12.00. Nu blir det paus ett nått år eller två sedan så kanske vi kan återkomma i STÖRRE skala. Keep on Rocking in den fria worlden...