Lord John Robin

Hej, jag heter alltså Lord John Robin. Här ska jag berätta om hur det gick till när jag kom till världen. Jag föddes på Umeå BB den 5 Maj 2002 kl. 11.56 på dagen. Det hela vart en liten överraskning för både mamma å pappa. Pappa hade precis haft lagfest dagen före. Han hade ju sagt till mamma att hon absolut inte fick släppa ut mig förrän på söndag, men eftersom jag inte skulle anlända till denna världen förrän den 27 maj så va ju mamma kolugn....

Men OJ vad förvånade dom blev när jag ville komma ut mer än 3 veckor för tidigt. Mamma å Pappa åkte hem å skulle hämta lite saker som dom behövde till mig. Min storebror Jim's gudfar Daniel fick komma å hämta oss så att vi kunde ta oss till BB. Givetvis så skulle vi ju hamna i en poliskontroll just som Mamma hade ca 1,5 minut mellan verkarna. Daniel vevade ner rutan å sa att polisen skulle rappa på för att Mamma skulle ju föda mig snart.

Han fick bara snabblåsa å sedan pekade farbror polisen rakt fram å sa. "kör försiktigt".

När vi äntligen kommit upp på lasarettet så gjorde barnmorskan en liten undersökning på mamma, och då sa mamma att hon ville ha bedövning, men då svarade barnmorskan. "Det hinner vi inte lilla gumman. Ungefär 1,5 timmar senare så kom jag ut. En mycket välskapt liten pojke som trots min tidiga födsel ändå vägde 3585 gram och uppmätte 50 cm över havet. Barnmorskan var mäkta imponerad över att jag var så fin fast jag var tidig. Man ska ju inte skryta men jag fick faktiskt 9 poäng av 10 på skalan som man bedöms efter. Mamma stannade bara 1 dag på BB sedan ville hon fara hem med mig. Och eftersom jag åt bra å vägde så pass mycket så var det inge problem. Ochnär jag kom hem så fick jag ju  träffa min storebror Jim.

Eftersom min storebrorsa är en ganska påhittig kille så sa han direkt att han tyckte att jag skulle heta Robot Wars, Efter hans favoritprogram på TV såklart. Det tyckte inte mamma å pappa va så fint. Sedan sa han bara.
"Där är min lillebror, Sen kasta han en tröja över mig och gick.

Men glöm nu inte att kika in här lite då och då för att kolla in läget hos mig...
Vi hörs å syns. Många goa kramar
 / Robin.